Παρασκευή 15/2\13 τα Ζώδια!

236
Κριός
21/3-20/4

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Κριέ, να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Αν είσαι μόνος σου, πάρε λίγο χρόνο, για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, αντιμετώπισε τα προβλήματα με ψυχραιμία και βρες τις κατάλληλες λύσεις, χωρίς να είσαι μονόπλευρος. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά θα βρεις και νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Προσοχή στις συμφωνίες που κρύβουν παγίδες.
Ταύρος

21/4-20/5

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Ταύρε, σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν είσαι μόνος σου, μην κάνεις συμβιβασμούς, για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Λίγη υπομονή ακόμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αν είσαι Ταύρος, και καλό είναι να βρεις χρόνο να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος, για να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά στα έξοδά σου.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Επιτέλους σήμερα το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον σου με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε πολύτιμο φίλο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, η αγάπη που θα σου δείξει ο σύντροφός σου θα σε γεμίσει χαρά και εσύ από την πλευρά σου θα απαντήσεις με ρομαντικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, και μπορούν να πάνε και ακόμα καλύτερα αν δεν βλέπεις τα πράγματα αρνητικά και αποφασίσεις να μείνεις ουδέτερος μπροστά σε κάποιες καταστάσεις, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ρήξη με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Άφησε τις σημαντικές συμφωνίες για άλλη μέρα.

Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Καρκίνε, σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για όσα συμβαίνουν και σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και να δεχτείς απλόχερα την αγάπη του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σας είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη Παρασκευή. Αν είσαι μόνος, βρες καταρχήν την αισιοδοξία και την καλή διάθεση και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, κλείσε μια και καλή με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Βάλε τις σωστές βάσεις και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να μην είναι τόσο συμφέρουσες, όσο φαίνονται με πρώτη ματιά.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα αν είσαι Λέων, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Βγες με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις ερωτικές στιγμές. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματά της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Λέων, μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά, ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου, όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Παρθένος
24/8-22/9

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, φίλε Παρθένε, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα άλλο, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε κάτι που σε ευχαριστεί, μια βόλτα ή ακόμα και ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι. Αν είσαι μόνος, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου τώρα που μπορείς, αφού δεν θα σε βαραίνει για πολύ η μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα χρειάζεται ηρεμία. Φρόντισε με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου οι συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες για εσένα.

Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη, αγαπητέ Ζυγέ, και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, είναι καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρασε μια ρομαντική Παρασκευή με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και, γιατί όχι, να ερωτευτείς..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο, για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως, η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν χρήματα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Σκορπιέ, σε κάνει να πάρεις το πάνω χέρι και να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν κάποια άτομα απόψε. Μπορεί ανάμεσα τους να είναι αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Σκορπιός, και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα. Άλλωστε, υπάρχουν και ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος για να τις αξιοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση θέλει καλό προγραμματισμό, γιατί προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Απόφυγε σήμερα τις συναλλαγές και τα ρίσκα, που μπορεί να σε αφήσουν πίσω.

Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνησε από το καθημερινό σου πρόγραμμα και κατάληξε στην αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως αυτό πολύ σύντομα θα αλλάξει..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αγαπητέ Τοξότη, και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβεί. Μίλησε με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή Παρασκευή πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσένα, φίλε Αιγόκερε, και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα και μην κρύβεσαι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, αν το θέλεις. Αν είσαι μόνος, θα σε πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι σήμερα. Κάνε μια σωστή επιλογή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και, αν ηρεμήσεις και διώξεις τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου, θα το δεις ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να μαζεύονται χρέη που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.

Υδροχόος
20/1-19/2

Η συναισθηματική σου πλευρά, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δεν σε αφήνει να δεις ξεκαθαρά τις καταστάσεις. Προσπάθησε να γίνεις αντικειμενικός, για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, θέλει ειλικρίνεια και διάθεση για συζήτηση. Είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου, ώστε να πας παρακάτω, είτε μαζί του είτε χώρια, αν κρίνεις πως η κατάσταση δεν ‘‘τραβάει’’. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις ευκαιρίες..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή, αν είσαι Υδροχόος. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα κι αυτό γιατί αρχίζουν να αποδίδουν οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, φίλε Ιχθύ, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο, απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους Ιχθείς, είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις. Δείξε την αγάπη σου στο ταίρι σου και αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις, αγαπητέ Ιχθύ, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να γεμίσεις αισιοδοξία για την έκβαση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Ταχτοποίησε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως, μην αναβάλεις τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.