Ο πιο γρήγορος τρόπος για να στεγνώσεις τα νύχια σου!

115
10/2/2013
Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει τη τελευταία στιγμή πριν φύγεις να χαλάς τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου; Διάβασε ένα τρικ για να μην σου ξανασυμβεί ποτέ.

Βούτηξε τα δάχτυλά σου σε παγωμένο νερό! Το παγωμένο νερό στεγνώνει το μανό, ενώ ταυτόχρονα το κάνει σκληρό και το “κλειδώνει” στα νύχια. Αφού τα βάψεις, άφησε τα νύχια σου να στεγνώσουν στον αέρα για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια βάλτα σε παγωμένο νερό για 3 λεπτά, που είναι αρκετός χρόνος για να σκληρύνει αρκετά το βερνίκι.

Μια εναλλακτική είναι ο κρύος αέρας από το πιστολάκι των μαλλών. Χρησιμοποίησε ανάμεσα σε κάθε στρώση βερνικιού για να ελαχιστοποιήσεις το χρόνο που θα κάνουν τα νύχια σου να στεγνώσουν.

Τέλος μπορείς να προσθέσεις ελάχιστο λαδάκι για τις παρανυχίδες, έτσι ώστε τυχόν ατύχημα να “γλιστρήσει” χωρίς το παραμικρό σημάδι από πάνω τους.

Ακόμη ένα γρήγορο tip: τα παλιά βερνίκια μπορεί να κάνουν μια αιωνιότητα να στεγνώσουν. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικά διαλυτικά για να προσθέσεις όταν αρχίζουν να πήζουν. Αν πάλι έχουν αρχίσει να αλλάζουν χρώμα ή σύνθεσή τους να σπάει, δυστυχώς είναι άχρηστα.

ΠΗΓΗ: www,faysbook.gr