Μικρά Ρολά Κοτόπουλου με Κάρυ

1

27\2\13

Υλικά
6 μικρά φιλέτα στήθους κοτόπουλου ανοιγμένα
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
Φέτες ντομάτας
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
4 πίκλες (πράσινα αγγουράκια τουρσί)
1 κούπα τριμμένο ρεγκάτο
Ρύζι
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα φιλέτα, τα χτυπάμε για να ανοίξουν, τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μπόλικο κάρυ μέσα-έξω.
Βάζουμε στο καθένα από μία κουταλιά της σούπας από τα υλικά μας και κατόπιν τα τυλίγουμε σε ρολά και τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα.
Τα βάζουμε σε πυρέξ, με ένα ποτήρι νερό, μία κουτάλα λάδι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν, γυρίζοντας μερικές φορές για να ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές. Τα ρολά θα βγάλουν  ζουμιά, συμπληρώνουμε όσο νερό θέλουμε και προσθέτουμε το ανάλογο ρύζι. Εγώ χρησιμοποιώ ρύζι καρολίνα για να γίνεται μελωμένο. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να ρουφήξει το ρύζι τα υγρά. Στο διάστημα αυτό χρειάζεται να γυρίσουμε ακόμα μία φορά τα ρολά για να μην ξεροψηθούν από πάνω.