Κυριακή 17/2\13 τα Ζώδια

241
Κριός
21/3-20/4

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, φίλε Κριέ, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να του μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Αν είσαι μόνος, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά, αν είσαι αρκετά ψύχραιμος, ώστε να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Γενικά οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις χρησιμοποιήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα που χρειάζονται υπογραφή ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Μην κινηθείς βιαστικά.

Ταύρος
21/4-20/5

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, φίλε Ταύρε, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη και η κατάλληλη ψυχραιμία για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα στον σύντροφό σου, και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, εκδήλωσε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θα προκύψουν ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πας ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή, γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αν είσαι Δίδυμος, χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Κυριακή φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η σημερινή μέρα σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία, που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, φίλε Δίδυμε, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος, δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε προσοχή στα έξοδα που κάνεις.

Καρκίνος
22/6-22/7

Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, φίλε Καρκίνε, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως, η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα της σχέσης σου και να την πας παρακάτω. Αν είσαι μόνος, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και αρκεί να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, ώστε να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ, προκειμένου να διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου πάλι, έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες, για να μην χάσεις την “μπάλα”.

Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, φίλε Λέων, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες. Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα, αν αφεθείς. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με πιο δημιουργικές δραστηριότητες και να αφήσεις στην άκρη κάποια πρακτικά θέματα της δουλειάς. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξελίξεις, μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν μελλοντικά έσοδα. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Παρθένος
24/8-22/9

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, φίλε Παρθένε, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε μαζί πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το Σάββατό σου. Αν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται, αγαπητέ Παρθένε. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.

Ζυγός
23/9-22/10

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως, να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή Κυριακή για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όσα απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά, αρκεί να βάλεις μια σειρά και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να δώσεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δυσκολίες, φίλε Σκορπιέ, ιδίως σε ό,τι αφορά σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί ίσως να έχεις προστριβές, αν δεν προσέξεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα.

Τοξότης
23/11-21/12

Θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους συμπαρασταθείς, φίλε Τοξότη. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, που θα φέρουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν σε ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς. Αν είσαι μόνος, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου ίσως να παρουσιάζει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη στα ήδη υπάρχοντα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, αγαπητέ Αιγόκερε. Γενικά, μπορεί να έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά, λίγο πιο θετικός. Θα ανακαλύψεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή Κυριακή με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Ξαναβρές το χαμόγελό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου, θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν, μπορούν να πάνε καλύτερα αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, η σημερινή Κυριακή είναι μία μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Υδροχόε, και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις, για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, μπορούν τώρα να πάνε μπροστά.

Ιχθείς
20/2,20/3

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες, φίλε Ιχθύ, και κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα, αγαπητέ Ιχθύ. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές στη δουλειά σου. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύψει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα, που σε παροτρύνει να κάνεις ο Άρης από το ζώδιό σου.