Κριτσίνια καρότου

1/2/2013

Με Υλικά:

2 φλιτζ. αλεύρι φαρίνα

1 φλιτζ. ηλιέλαιο

1 μεγάλο καρότο τριμμένο

1.5 φλιτζ

φέτα τριμμένη

1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

ρίγανη

άνηθο

πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε βαθύ μπολ ανακάτεψα όλα τα υλικά μου. Τελευταίο έβαλα το ηλιέλαιο.

Προσοχή, πιθανόν να χρειαστεί λίγο αλευράκι παραπάνω μέχρι να πετύχετε μια μαλακιά ζύμη που να πλάθεται εύκολα.

Έπλασα λοιπόν μπαστουνάκια λεπτά που τα αράδιασα σε ταψάκι που το είχα στρώσει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Έψησα σε μέτριο φούρνο, για 25-30 λεπτά. Έτοιμα και πεντανόστιμα τα κριτσινάκια




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *