Δευτέρα 11/2 τα Ζώδια

113
Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη, φίλε Κριέ, και θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και προσπάθησε να αποφύγεις την εμπλοκή σε διαμάχες και διαφωνίες, που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, ίσως να υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, που αποφεύγεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά όμως θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο, γι’ αυτό φρόντισε να την αλλάξεις. Αν είσαι μόνος, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην παραπονιέσαι, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Κριέ, χρειάζεται σήμερα να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σου δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά σου. Μην ανοίγεσαι και μη δημιουργείς λαβή για σχόλια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα τρέχουν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο από το πρόγραμμά σου. Αν μπορείς, ταχτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ταύρος

21/4-20/5

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες, αγαπητέ Ταύρε, και αυτό ίσως να σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό σήμερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, η μέρα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να περιμένεις σήμερα φλερτ και εντάσεις που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της μοναξιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου το άγχος που νιώθεις θα σε κάνει να μην σκέφτεσαι λογικά και ίσως σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις. Δώσε προσοχή σε κάθε συμφωνία οικονομικού περιεχομένου και, αν μπορείς, απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Αν είσαι Δίδυμος, εργάζεσαι σε πολύ ταχείς ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση, μην κάθεσαι απαθής, περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από τη δουλειά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε. Αν είσαι μόνος, ίσως θα πρέπει να δεις περισσότερο θετικά ένα άτομο που προσπαθεί να σε πλησιάσει, ενώ εσύ δε δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ άφοβα..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, φίλε Δίδυμε, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφύγεις τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ’ την άλλη, φρόντισε να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη.

Καρκίνος
22/6-22/7

Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, αν είσαι Καρκίνος, και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία μπορεί να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους. Και μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση και στην υγεία σου γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, μίλα στον σύντροφό σου και μην φοβηθείς να ανοιχτείς για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα, στο οποίο έχει πέσει. Αν είσαι μόνος, απόφυγε να υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δεν θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα δεν ευνοεί τα μυστικά..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Καρκίνε, στη δουλειά σου μπορείς να βασιστείς στους συνεργάτες σου και να μοιραστείς μαζί τους τις ιδέες και τις σκέψεις σου, για υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορείς να είσαι αποφασιστικός, αλλά όχι βιαστικός. Ειδικά τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί η ισορροπία τους θα διαταραχθεί με κάποια νέα ανοίγματα που σκέφτεσαι να κάνεις.

Λέων
23/7-23/8

Καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις, φίλε Λέων, και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα ήσσονος σημασίας. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρασε στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή πάντως για να τακτοποιήσεις ζητήματα και κυρίως, όσα αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Λέων, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να διώξεις το άγχος που σε καταδιώκει. Αν πάλι είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι είναι και στο χέρι σου να βρεις το άτομο που θα σε συγκινήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγαίνεις, να διασκεδάζεις, να φλερτάρεις και να μην κρύβεσαι μέσα στο σπίτι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, εξακολουθείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα και αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση. Περιόρισε τα έξοδα, για να βρεις μια καλή ισορροπία.

Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις, που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, σήμερα κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι.

Ζυγός
23/9-22/10

Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου, φίλε Ζυγέ. Αρκεί μόνο να μην αγχωθείς, γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις, θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, απόφυγε τις εντάσεις και την γκρίνια που δεν έχει ουσία με τον σύντροφό σου. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Αν είσαι μόνος, κάποια γνωριμία που θα κάνεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις, οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.

Σκορπιός
23/10-22/11

Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου. Βάλε μπροστά τη λογική σου για να μην σε πάρει από κάτω και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα, όλες τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι μόνος, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει. Κάτι καλό ετοιμάζεται για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν αρκετά καλά και οι δυσκολίες ή οι καθυστερήσεις που συναντάς, μπορούν να αντιμετωπιστούν με διαλλακτικότητα και με συζήτηση με τους συνεργάτες σου. Πάντως, τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.
Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα βάλεις το μυαλό σου κάτω, προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά πάντως, η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, όλα πηγαίνουν καλά αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό κέλυφος, που έχεις δημιουργήσει γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αγαπητέ Τοξότη, και καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας, για να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να εξασφαλίσεις κάποια έσοδα στο μέλλον.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είναι περαστικές γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Απόφυγε την ανυπομονησία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα, όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους ή δέξου προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και δείξε τον πραγματικό σου εαυτό. Έτσι θα μπορέσεις να γοητεύσεις τους γύρω σου. Γ

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου τα έχεις καταφέρει πολύ καλά γι’ αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να δουλεύεις προς το συμφέρον της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά σου σχέδια παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητευθείς. Κινήσου δυναμικά, για να φέρεις τα έσοδά σου εκεί που πρέπει.

Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα νοιώσεις αρκετά μπερδεμένος, αν είσαι Υδροχόος, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πως να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως, η μέρα είναι θετική και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, συγκεντρώσου στη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλή τροπή για το μέλλον σου. Πάντως, η μέρα είναι καλή για να περάσεις μια όμορφη και ζεστή βραδιά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ίσως πρέπει να ανοιχτείς σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστείς καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Υδροχόε, και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη αρκετά ζητήματα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβαίνει, γιατί κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν, αρκεί να κρατήσεις μια καλή ισορροπία σε σχέση με τα έξοδα που έχεις.

Ιχθείς
20/2,20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, οι αλλαγές ίσως να είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε αν μπορείς ακόμα και την κοινωνικότητά σου, για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θέλει μεγάλη προσοχή και ωριμότητα, φίλε Ιχθύ, για να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πιστεύεις εύκολα όσα σου λένε, γιατί κινδυνεύεις να εξαπατηθείς από άτομα που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά, απόφυγε υπογραφές και βιαστικές συμφωνίες.