Φυσικό μακιγιάζ με κόκκινα χείλη!

236

30/1/2013

Ματ κόκκινα χείλη, τέλεια σχηματισμένα σε σχήμα καρδιάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πασαρέλα του γνωστού σχεδιαστή για την οικονομική του σειρά Marc by Marc Jacobs. Σοφιστικέ, κλασικό αλλά και έντονο μακιγιάζ που βασίζεται στη τέλεια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Αφού, λοιπόν, εξαφανίσουμε κάθε σημάδι ή σπυράκι, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια ματ βελούδινη όψη με μια υδατική κρέμα με χρώμα και κονσίλερ μισό μόλις τόνο ανοιχτότερο από το μέικ απ ή την κρέμα με χρώμα που χρησιμοποιούμε, ο artist director της Shiseido Dick Paige προτείνει να αναμείξουμε λευκή και μπεζ σκιά για να δημιουργήσουμε ένα αθώο, μυστηριώδες βλέμμα.

Επόμενο βήμα; Να βάλουμε λίγο κρεμώδες ρουζ για φυσικό κοκκίνισμα και να ολοκληρώσουμε το αφαιρετικό αυτό μακιγιάζ με μια στρώση μαύρη μάσκαρα μόνο στις επάνω βλεφαρίδες.

Για να πετύχουμε τέλειο κόκκινο κραγιόν, πρέπει πρώτα να σχηματίσουμε το περίγραμμα των χειλιών μας, πατώντας ακριβώς πάνω στη φυσική γραμμή με μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση του κραγιόν που θα χρησιμοποιήσουμε. Μόλις σχηματίσουμε
το περίγραμμα, γεμίζουμε τα χείλη και μέσα.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε τα φρύδια μας, γεμίζοντας τυχόν κενά με μολύβι και χτενίζοντάς τα με ειδικό βουρτσάκι.

Πηγ:www.faysbook.gr