Τα Ζώδια Σήμερα 28 Ιανουαρίου 2013

145
Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα διαθέτεις τόση δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα, για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και, με συνετή συμπεριφορά, θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια, που σου έχουν φέρει καθυστερήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, φίλε Κριέ, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, η νύχτα σου προμηνύεται αγαπησιάρικη και ιδιαιτέρως ερωτική. Οι ελεύθεροι Κριοί προτιμήστε να περάσετε την ημέρα σας μακριά από όσους σας αγχώνουν και σας δημιουργούν εκνευρισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σου και ίσως να νιώσεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που επείγουν. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, μην σταματάς σήμερα τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω, σε καταστάσεις που μπορεί να βλέπεις αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου και θα ικανοποιηθείς στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς να ξεπερνάς τα προβλήματα στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, εκδήλωσε στον σύντροφό σου τα αισθήματα που τρέφεις γι’ αυτόν και άσε στην άκρη γκρίνιες και παράπονα. Το βράδυ σου θα είναι χαλαρωτικό και συνάμα ερωτικό. Όσο για εσένα που ζεις ερωτικές μοναξιές, δέξου μία πρόσκληση από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος και θα περάσεις μία όμορφη νύχτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, και οι ιδέες που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις, στα θέματα που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε, η αισθηματική σου ζωή θα περάσει σήμερα κάποια σκαμπανεβάσματα, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Λέοντα με τον Άρη από τον Υδροχόο. Υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς με τον σύντροφό σου, για θέματα που αφορούν τρίτους. Για να προφυλαχθείς, καλό θα είναι να σωπάσεις. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, κάνε ακόμη μία μέρα υπομονή και διασκέδασε μαζί με αυτούς που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, η μέρα θα κυλήσει αρκετά ομαλά στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώνεις και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους, χωρίς λόγο. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον αγαπημένο σου. Τόλμησε να του προτείνεις κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα για το αποψινό βράδυ και οι στιγμές που θα ζήσεις, θα σε ανανεώσουν τόσο εσένα όσο και εκείνον. Για τους μοναχικούς Καρκίνους η μέρα θα είναι αρκετά διασκεδαστική, αν αποφασίσετε να περάσετε τον χρόνο σας μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, εύκολα μπορούν να αυξηθούν.

Λέων
23/7-23/8

Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, φίλε Λέων, και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που θα κάνουν την εμφάνιση τους την σημερινή ημέρα, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Άρη από τον Υδροχόο. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε επηρεάσουν αρκετά. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου, αλλά ούτε και από τα ρούχα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, η ημέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είστε σε ευνοϊκή περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένετε, θα συναντήσετε το άλλο σας μισό. Μην κάνετε τους δύσκολους και αφεθείτε στα δίχτυα του θεού έρωτα, χωρίς αναστολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της δουλειάς σου, αγαπητέ Λέων. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Απομακρύνσου και ασχολήσου μόνο με το αντικείμενό σου και άσε τους γύρω σου να ασχολούνται με θέματα τρίτων. Στα οικονομικά, απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε τον απαραίτητο προγραμματισμό, για υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

Παρθένος
24/8-22/9

Σημαντικές αλλαγές θα προκύψουν αυτήν την ημέρα στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, και πολλές από αυτές θα γίνουν χωρίς την δική σου θέληση. Από την άλλη όμως, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις και την επιτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Παρθένε, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί μια πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνει, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως πρέπει να ασχοληθείς λίγο περισσότερο μαζί της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και βέβαια σε ό,τι προέρχεται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην ανοίγεσαι.

Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να δεις ορισμένα θέματα με περισσότερη αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου προσδίδει στην σκέψη σου περισσότερη σοφία. Θα ανταμειφθείς γι’ αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, ευνοϊκή θα είναι η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου και θα νιώθεις πλήρης και ευτυχισμένος. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου, για να σε συμβουλέψει, να σε φροντίσει και να σου αποδείξει την αγάπη του με τον πιο άμεσο τρόπο. Ζήσε το!!! Οι ελεύθεροι Ζυγοί, να περιμένετε μία συνάντηση με άτομο που σας γοητεύει. Αν το χειριστείτε ανάλογα, μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα, φίλε Ζυγέ, και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, σήμερα απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Φίλε Σκορπιέ, κάποιος σήμερα θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, χάνοντας άδικα το χρόνο σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο, αγαπητέ Σκορπιέ, η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, και απομάκρυνε οπωσδήποτε τις ανασφάλειες σου. Στους αδέσμευτους ο Ερμής στέλνει τις καλύτερες επιρροές του, για να κάνουν μια πολύ καλή γνωριμία ή για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο ‘‘στόχο’’ τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και σταματούν την πορεία σου. Οι ανώτεροί σου φαίνεται πως αρχίζουν να εκτιμούν ιδιαίτερα τους κόπους σου και σε ανταμείβουν ανάλογα. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου, να τις τακτοποιήσεις το γρηγορότερο δυνατό.

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου. Θα γίνονται κάποια λάθη και δεν θα τα προλαβαίνεις. Την στιγμή που θα διορθώνεις τα πρώτα λάθη, θα γίνονται από κάποιον άλλο τα δεύτερα και εσύ σήμερα θα παριστάνεις τον δρομέα σε μαραθώνιο, γιατί θα τρέχεις από τον ένα στον άλλο, να διορθώσεις αυτά που χωρίς να σκέφτονται πράττουν. Δεν λειτουργούν όλοι με την λογική όπως εσύ. Δέξου τον διπλανό σου με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του και μην διαλύεις αγαπημένες σου σχέσεις, για ένα στιγμιαίο λάθος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Σελήνη από τον Λέοντα, αγαπητέ Τοξότη, θα ανεβάσει σήμερα τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και καλό θα είναι να μην αναμείξεις τρίτους ανάμεσα σας. Στους ελεύθερους του ζωδίου η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες συναντήσεις, από εκεί που δεν το περιμένετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, προβλέπεται μια αύξηση των εσόδων σου, ως επιβράβευση των κόπων σου. Απόλαυσε το με μία – και όχι περισσότερες – αγορές. Το δικαιούσαι!!!

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα, με τη Σελήνη να κινείται στον Λέοντα, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, φίλε Αιγόκερε, και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, μερικές φορές το υπερβολικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά με όμορφο τρόπο εξήγησε του ότι χρειάζεσαι ελεύθερο χρόνο και χώρο να κινηθείς και να αναπνεύσεις. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δώσε την ευκαιρία σε έναν συνάδελφό σου να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί η αλήθεια είναι ότι… ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί τα θέματα που σε απασχολούν τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που όλα θα πάνε καλά. Μην σε πιάνει πανικός, αν εμφανιστούν κάποια εμπόδια και βγεις εκτός από το πρόγραμμά σου και μην παραπονιέσαι αν χρειαστεί, να δουλέψεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου, η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.

Υδροχόος
20/1-19/2

Θα υπάρχει αρκετή ένταση σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά η απαραίτητη ενέργεια, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργιες υποθέσεις που θέλεις να προωθήσεις, αλλά μπορείς να τα αποκρούσεις με ευστοχία και αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση. Όσο για σένα, που σε ταλαιπωρεί η μοναξιά, μην ξεχνάς ότι η Σελήνη κινείται στον φιλικό για εσένα Λέοντα και σου χαρίζει τόλμη και φαντασία, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με αποτελεσματικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, φίλε Υδροχόε, αλλά για άλλη μια φορά, θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Πάτα λίγο παύση στην δράση σου και απόλαυσε για μία φορά στη ζωή σου αυτά που έχεις καταφέρει. Διώξε την ανασφάλεια που σε διακατέχει για το αύριο και ηρέμησε. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου, ευνοούνται.

Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα θα είναι καλή για εσένα, φίλε Ιχθύ, αν δεν παρασυρθείς σε υπερβολές. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές, για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι ελπίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία έρχεται πάρα πολύ γρήγορα στη ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ιχθύ, οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μην έχεις εμμονή με την τελειότητα, γιατί όλα δεν εξαρτώνται από εσένα και πρέπει να σεβαστείς τις ανάγκες των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τα περιττά έξοδα. Μπορείς όμως να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.