Μιλφέιγ με κράκερ, κρέμα τυριού και μαρμελάδα

248

30/1/2013

Υλικά:

400 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. ζάχαρη άχνη
18 τετράγωνα κράκερ
μαρμελάδα, κατά προτίμηση από κόκκινα φρούτα
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το τυρί με την άχνη μέχρι να μαλακώσει. Απλώνουμε σε ένα κράκερ το τυρί και από πάνω βάζουμε λίγη μαρμελάδα.

 

Σκεπάζουμε με ένα κράκερ, απλώνουμε ξανά τυρί και μαρμελάδα και τελειώνουμε με κράκερ.

 

Έτσι φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα πέντε μιλφέιγ και τα αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.